Pure ontspanning en plezier

Al onze massages kunnen worden beoefend in het bedrijfsleven, in The Urban Spa of in the Konki Studio.

Oosterse massage
Een diep ontspannende massage met Argan olie voor de hydraterende en regenererende deugden voor de huid. Begin met een bezoek aan de hammam om de spanningen en gifstoffen uit uw lichaam weg te nemen.

Balinese Massage
Een holistische massage van heel het lichaam, een combinatie van acupressuur, stretching en aromatherapie om uw vitale energie te stimuleren.

Shiatsu relaxerende massage
Shiatsu is een Japanese massage die gebaseerd is op de ' ki ' en meridianen van de Chinese geneeskunde. Deze behandeling bevordert het lichamelijk, geestelijk en emotioneel welzijn.

Japanse massage van het hoofd en gezicht
Een anti-stress en verfrissende shiatsu massage van het hoofd, ook “Japanse lifting” genoemd, die bevordert het lichamelijk, mentaal en emotioneel welzijn en herstelt uw vitaliteit voor of na een lange dag.

Relaxerende been massage
Een ontspannende massage na een dag stevig wandelen in de stad of om pijn en slechte bloedsomloop in de benen te verlichten.

Reflexologie
Een ontspannende massage gebaseerd op de reflexzones van de voeten verbonden met alle organen en lichaamsdelen. Perfect aan het eind van een lange dag !

Gezichtsbehandelingen
Deze verzorging reinigt, scrubt en hydrateert het gezicht met producten en oliën geschikt voor alle huidtypes : nomale , droge, vette of gevoelige.

Manicuren
Zorg en massage van de handen en polieren van de nagels.