Combineer welzijn met meer productiviteit als resultaat !


De eerste waarde, het belangrijkste kapitaal van ieder bedrijf, zijn de mannen en vrouwen die er werken, de talenten die ze samenbrengen. Om het succes van de onderneming te garanderen, is het welzijn van de medewerkers een belangrijk punt. Het heeft een directe invloed op hun prestaties en de bedrijfsresultaten.


Echter, het huidige klimaat is in de meeste bedrijven somber, geaccentueerd in de afgelopen jaren door de economische crisis. Dit creëert spanning, druk en stress die lichamelijke en psychische problemen bij werknemers veroorzaken (acute vermoeidheid, rugpijn, angst, depressie of burn-out). En deze stoornissen vertegenwoordigen werkelijke kosten voor het bedrijf (ziekteverzuim, personeel turnover, lagere productiviteit ...).


Door te investeren in het welzijn, de gezondheid en de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers als hefbomen van de bedrijfsresultaten, zorgt het bedrijf voor een stimulerend klimaat en het bevorderen van communicatie, creativiteit en efficiëntie.


De voordelen zijn talrijk:


Voor het bedrijf:
• Minder ziekteverzuim als gevolg van stress-gerelateerde stoornissen
• Verhoging van de creativiteit en productiviteit zowel individueel als collectief
• Behouden en ontwikkelen van talenten

Voor de werknemers:
• Minder gezondheidsproblemen en stoornissen verbonden aan stress
• Een betere gezondheid en levensstijl
• Goede balans tussen prive en werk / leven
• Grotere tevredenheid en motivatie
• Persoonlijke voldoening


Daar het welzijn van uw teamleden een sleutel tot het succes van uw bedrijf is, stelt Konki al zijn energie en kennis ter uwer beschikking om wellness-, sport- en gezondheidsactiviteiten te creëren en beheren om het welzijn in uw onderneming te garanderen.


Onze diensten omvatten sport-, health- & wellness- workshops (massage, ontspanning, voeding, ...), seminaries voor persoonlijke ontwikkeling (work / life balance, stress management en persoonlijke ontwikkeling), groepslessen ('start to run’, nordic walking, yoga, pilates, zumba, tai chi), stoelmassages in het bedrijf, 'ontdekkingsdagen' en teambuilding of de ontwikkeling en het beheer van een uitgebreid intern welzijnsbeleid.


Waarschuwing: Het gebruik van onze diensten kan een toestand van extreme ontspanning en een energie-boost en sommige verslavende effecten veroorzaken!