Onze filosofie is om het welzijn en de prestaties te combineren

Kon'ki betekent energie en volharding in Japaans, twee belangrijke elementen in het leven en in het streven naar persoonlijke ontwikkeling.

Opgericht in 2006, Konki is gericht op het welzijn van individuen (zowel op prive als profesioneel niveau) te verbeteren. Onze gezondheid, sport en wellness activiteiten verminderen aanzienlijk stress en spanning en hebben een directe invloed op de tevredenheid, motivatie en vermogen van de deelnemers. Medewerkers die zich goed voelen zijn niet alleen gemotiveerd maar ook krachtiger!

Respect, Vertrouwen en integriteit zijn de waarden die ons leiden.

Bij Konki zijn wij vooral bezorgd om de kwaliteit van de diensten die wij geven.
 Lid van de ABPMA, Association Belge des Praticiens en Massage Assis (Belgische vereniging van de beoefenaars van stoelmassage en van professionele wellness ketens zoals Psy.be en aktief in de nieuwe project Walk Your Mind voor de organisatie van trektochten in het buitenland. Wij besteden extra aandacht aan het rekruteren van onze partners in alle domeinen waarin wij actief zijn.
Elke beoefenaar is bekend, getest en geëvalueerd in het domein van zijn competenties en tekent een ethisch charter waarin de basisregels met betrekking tot hun vakgebied gedetailleerd is.