Promoot wellness in uw bedrijf!


Als u zich zorgen maakt over de gezondheid en vitaliteit van uw medewerkers en welzijn als federatief element in de cultuur van uw bedrijf wil integreren, zal Konki u adviseren en helpen bij het ontwikkelen van uw algemeen welzijnsbeleid .

Konki biedt oplossingen voor elk type bedrijf (klein, middelgroot of groot) ongeacht de sector. Activiteiten en diensten zijn ook afhankelijk van het profiel en de mogelijkheden van uw medewerkers om hun behoeften te voldoen en zorgen voor hun ontspanning, plezier en voldoening.

Na een analyse van de situatie, doelstellingen en behoeften in uw bedrijf, bieden wij een programma op maat die uit punctuele (seminaries, teambuilding, Health & fitness test, ...) en / of regelmatige (stoelmassage, groepslessen, ...) wellness prestaties bestaat en beheren wij het hele programma via "Konki Club", ons online boekingssysteem.

Wij adviseren u ook bij de eventuele ontwikkeling van uw lokalen om uw wellness/fitness programma uit te voeren, en doen beroep op de meest gekwalificeerde ploeg.

Het programma wordt regelmatig geëvalueerd en aangepast op basis van tevredenheidsonderzoeken bij uw medewerkers.

Onze diensten omvatten

Contacteer ons voor meer informatie en voor de aanvraag van een offerte