Stel wellness diensten voor aan uw gasten en corporate klanten!


Konki is de ideale partner voor hotels die een scala van wellness-diensten, sport en gezondheid aan hun klanten willen bieden, ongeacht de bestaande activiteiten of infrastructuur of de directe omgeving van uw instelling.


Voor corporate klanten, organiseert Konki in het kader van uw hotel:

 

Konki kan ook op maat evenementen creëren of activiteiten en workshops voorstellen die in het kader van seminaries, conferenties, vergaderingen en teambuilding kunnen geïntegreerd worden.


Voor de hotelgasten, biedt Konki een oproepservice voor massages en verzorgingen, beschikt u wel of niet over een massageruimte of massage tafel geen probleem, ons team komt in de kortste tijd langs met tafel, massagemateriaal en alles om uw klanten verschillende soorten massages (ontspannende massage olie, Balinees, Oosters, Shiatsu, ...) en zorg (manicure, gezichtsbehandelingen, ...) te kunnen bieden.


Als u een wellness ruimte of een spa / fitness wil creëren
Konki adviseert u bij het inrichten van uw localen en realiseert de ontwikkeling van uw programma. We kunnen ook de volledige ruimte en het welness programma beheren door het verstrekken van de meest gekwalificeerde ploeg : spa manager, fitness manager, coach, etc.