Natuur en sportieve en recreatieve activiteiten om uw teams te stimuleren

Kent u de "High Tech, High Touch" principe voor het eerst bedacht door John Naisbitt en geconceptualiseerd door David Thornburg? Mensen moeten een evenwicht vinden tussen high-tech vaardigheden en high touch vaardigheden van het leven. High touch vaardigheden zijn activiteiten die u gezond, energiek en creatief houden.

Ons team buildings voldoen aan deze "High Tech, High Touch" behoefte die wordt uitgedrukt in onze "5 keys to learn":

- Op maat gemaakte teambuilding

- Relatie met de realiteit

- Speel aanpak en uitdagingen

- Competitieve aspect en het stimuleren van samenwerking in team

- "Make sense"

Efficiëntie verbeteren, werken aan zelfvertrouwen, teamgeest boosten , persoonlijke kwaliteiten ontdekken door middel van diverse uitdagingen... Menselijke kwaliteiten ontstaan in nieuwe en onvoorspelbare situaties waarin teamwork zich voedt door de samen beleefde moeilijkheden.

" Het geheel is meer dan de som der delen ! "

De vaardigheden van ieder lid stimuleren om de uitdagingen die we voor hen zullen lanceren te overwinnen net zoals het geval is met professionele uitdagingen.

Afhankelijk van uw doelstellingen, stellen wij een speciefieke aanpak - als bedrijf ( uw waarden en bedrijfscultuur ) en als team ( sales, HR, operationele, administratieve, R&D... ). Ieder zijn eigen stijl en doeltreffendheid in termen van doelstellingen

Tijdens onze teambuildings, worden diverse aspecten aangepakt qua interpersoonlijke relaties en de factoren die het concurrentievermogen van een team kunnen beïnvloeden: Coaching - Motiveren en een positieve dynamiek creëren – Conflicten en gevoelige onderwerpen beheren - Efficiëntie verhogen – Orientatie van het management op zoek naar oplossingen – Besluitvorming.

Sommige van onze team building activiteiten:

The e Quest                                    New !

e Quest is een "gamified" outdoor teambuilding met behulp van tabletten en  GPS als oriëntatie instrumenten, die voldoet perfekt aan de "High Tech, High  Touch" nood !

Deze op maat  teambuilding gemaakt van raadsels resolutie en funny  uitdagingen (zoals het nemen van foto's, video en soundtrack) stelt u in staat  om:

  • - doelstellingen vast te stellen
  • - de concretisering van de abstracte ideeën: waarden, bedrijfscultuur, etc.
  • - berichten te communiceren
  • - echte leren en ervaring van de theorie via de play mode die verankering en memoriseren toelaat


Voordelen:

- Lager budget

- Grotere groepen

- Meer vrijheid: minder maar efficienter en "to the point" coaching

- Grotere participatie van:

  • - emulatie van de groep
  • - uitdagingen
  • - het feit dat iedereen neemt het spel ... en laat zijn innerlijke kind praten


Neem contact met ons op voor meer informatie en ontvang een voorstel

 

Hebt u liever een meer High Touch georienteerde Team building zonder technologie?

The Green Quest
Wij stellen u voor om welzijn te vinden door een combinatie van teamwork, oriëntatieloop en milieu-educatie.
In de schitterende omgeving van het Zoniënwoud, de groene long van Brussel en omgeving, gebruikt u in teamverband uw observatie- en kaartleesvermogen, uw gevoel voor oriëntatie op de aanwijzingen van de “bos yogi”, die u enkele welzijn- oefeningen en adviezen zal geven om het eindpunt te bereiken. 
Wij verzekeren u van een ontspannend, gezellig en opbouwend moment, op zoek naar de rijkdommen van de natuur. The Green Quest, een leerzame en ontspannende tocht door het bos met een ecologisch knipoog... "juist-genoeg-groen".

The Nordic Quest
U geeft de voorkeur aan sportieve teambuilding? Dan zal de Nordic Quest beter bij u passen. Welzijn vinden door een combinatie van teamwork, Nordic Walking en oriëntatieloop.

Behalve de natuurlijke kanten van de Green Quest, ontdekt u hier een nieuwe, aangename efficiënte sport die het lichaam respecteert.

 

Oriëntatielopen
Oriëntatielopen is een loopsport waarbij het aankomt op navigatie met kaart en kompas. Bij de traditionele vorm (in jargon “ voet-O “ aangeduid) navigeren de deelnemers te voet, maar andere vormen zijn ook mogelijk, zoals in Nordic walking of met de mountainbike.
De deelnemers krijgen een speciaal vervaardigde kaart en een kompas om door verschillende terreinen (meestal bossen) te navigeren en de uitgezette controlepunten die aangegeven zijn op de kaart te bezoeken.
Om de controlepunten in de juiste volgorde het snelst te kunnen aanduiden, moet de oriëntatieloper een doordachte besluitvorming in drie fasen volgen: kaartlezen (kaart oriëntatie, relatie kaart/terrein), routekeuze en uitvoering van de route identificeren.
Oriëntatielopen is een sport voor het hoofd en de benen.
 

Bootcamp

Bootcamp wordt buiten beoefend in team op een fitness-parcours en met natuurlijke elementen. Het is gebaseerd op eenvoudige training technieken geïnspireerd op militaire methoden. De sessie bestaat uit obstakels en uitdagingen waar teamwerk een pluspunt is!
Bootcampen kan iedereen maar het vereist motivatie en inzet.

Run and Bike

Run and bike is een race die in teams van twee of meer wordt beoefend. Het principe is om hardlopen en fietsen af te wisselen. Na een bepaalde afstand (door hen gekozen), worden fietsers en hardlopers verwisseld. De complexiteit van deze uitdaging is afhankelijk van de afstand en topografie. Daarom is het geschikt voor het hele team om stress te beheren en om de moeilijkheden te verdelen in functie van de sterke en zwakke punten van ieder in het team.

Challengers’ Raid
Deze “Natuur raid” geïnspireerd op triathlon combineert mountainbiken, hardlopen en nordic walking op bospaden en hindernissen parcours. Een uitdaging waar teamgeest primeert boven individuele dapperheid. De volgorde van de 3 disciplines verplicht de deelnemers in de kwaliteiten van elk te vertrouwen en op motivatie, coaching en teamwork, in plaats van zich op de prestaties te focussen. Profiteer van de snelle overgangen tussen de disciplines om weer op krachten te komen.
 

The Blue & Green Race
Unieke team building in België met een combinatie van business, roeien, welzijn en stress management.

 Roeien is een teamsport bij uitstek dat flexibiliteit en kracht vereist. Een zoektocht naar perfectie en zelfoverwinning waarvoor evenwicht, teamspirit en solidariteit nodig is.

U leert hoe de basisbewegingen van de vier teamleden gesynchroniseerd moeten worden om op het juiste ritme vooruit te gaan, net als een goedlopend bedrijf:

- de beste teams samenstellen

- de bestaande bronnen gebruiken

- zich samen ontwikkelen en individualiteit verbannen

- de team inzet coördineren

- vertrouwen en waakzaamheid.
Een sportief dagje bij de « Cercle des Régates » in Brussel is de eerste stap naar uw deelname aan de « Brussels Corporate Régata 2015», waar alle bedrijven die deelgenomen hebben aan een « Blue and Green Race » het tegen elkaar opnemen.
 

Build in Harmony
Laat de artiest in u zien!


Samen een percussiegroep opstellen die betekenis heeft! Enkele instrumenten... cajons, tamboerijnen, bongos, handbellen... en ritme. Na anderhalf uur zal u versteld staan van de kracht van het geluid dat uw samenspel voorbrengt. Uit trommelgeweld komt harmonie!


 

 

Konki creëert ook op maat evenementen, waaronder health & wellness en sport workshops. Onze activiteiten kunnen in uw eigen evenementen geïntegreerd worden, zoals teambuilding, incentive, familiedag, Discovery Day, Open Dag, etc.

Contacteer ons voor meer informatie en om een offerte te ontvangen