Christian Vrient

Christian wendt zich tot het welzijn omdat hijzelf een permanent stresserend professioneel leven heeft ervaren.

Afgestudeerd aan ICHEC (Brussels Management School) en ex-reserve officier van het Belgische Leger, start Christian zijn carrière in een industriële drukkerij. Daarna belandt hij in de beveiligheidssector en studeert verder om security manager te worden. Hij leidt binnen de multinational een team van meer dan 200 mensen. Een leven van operationele verantwoordelijkheid en stress dag en nacht, 365 dagen per jaar . Om deze constante stress te leren beheersen, begint hij het beoefenen van tai chi en aikido en richt zich ook tot sophrologie en massages. Door het zich realiseren van de vele voordelen van deze activiteiten, begint Christian zich op te leiden in de verschillende technieken van olie massages en stoelmassages en specialiseert zich vooral in shiatsu.

Dan komt de klik: overtuigd van de effectiviteit van al deze praktijken als hulpmiddelen om de dagelijkse uitdagingen en druk te beheersen, maar ook als hefboom op lange termijn voor betere prestaties binnen het bedrijf, hij besluit zijn ervaring te delen en heeft in 2006 Konki opgericht.

Omdat massages invloed hebben op de emoties, volgt Christian zelf een opleiding in psychotherapie waardoor hij mensen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling kan begeleiden en helpen. Christian is een volwaardig lid van de Belgische Vereniging van Massage Practitioners Stichting (ABPMA), waar hij de functie van veiligheid en ethiek houdt. Hij is ook gecertificeerd instructeur voor massages op school onder de toezicht van MISA, Massage In School Association. MISA is een vereniging uit Quebec die de “Massage In School Program” ontwikkelde met de bedoeling om het aanraken op een gezonde en voedzame manier op school aan te brengen.

Natasha Vanoye

Met een ervaring van meer dan 10 jaar in gespecialiseerde organisaties in sponsoring, marketing & communicatie, heeft Natasha Vanoye Sponsorship4Good in 2007 opgericht. Zij adviseert adverteerders en organisaties bij het ontwikkelen van hun sponsoring strategie op het gebied van sport, cultuur of maatschappelijke verantwoordelijkheid .

Natasha beheert ook ALICHEC, de alumnivereniging van het ICHEC (Brussels Management School), waar ze ook afgestudeerd is. Zij organiseert conferenties verbonden aan het bedrijfsleven (Management, Human Resources, Marketing, Financiën, ... ) en beheert programma's voor afgestudeerden om die te begeleiden tijdens hun carrière : 'Young Pros ' voor studenten en afgestudeerden en ' Starter ' voor jonge ondernemers of ook nog Mentorschap en Coaching .

Door haar regelmatige contacten met leiders, managers en afgestudeerden, merkt Natasha het toenemende aantal werknemers in situaties van extreme stress binnen hun bedrijf.

Om aan oplossingen voor het verbeteren van het welzijn binnen bedrijven te werken, begon Natasha bij Konki in 2010 als Director of Sales, Marketing & Communicatie.


KonkiClub team:

Isabelle - pilates, yoga, nordic walking, ...
Annick - massage & shiatsu
Sandrine - zumba, aqua zumba
Christine - nordic walking
Dominique - nordic walking
Nelly - massage & care
Diana - massage & care
Pauline - massage & care
Sylvie - yoga & zumba
Luc - Personal coaching, running & VTT
Romain - Personal coaching, running & VTT