Prijs : 190.00 Eur

Volzet
K. BRANDT TC

voor route klik hier : http://www.denbrandt.be/site/nl/24/0/plan.aspx

Deze formule kan voor alle leeftijden en niveau's .

Je kan voor deze formule individueel inschrijven alsook met 2. Indien je alleen bent zoeken wij een geschikte partner voor u.

Ben je nieuw in onze lessen geef dan zeker een beetje feedback over je niveau of tennisverleden. Dank u.

 

Aangegeven prijs is per persoon:

 

  • € 190 per persoon
  • 9 lessen van 60 minuten

Vul je beschikbaarheden ( dagen en uren ) in. We houden hier dan zoveel mogelijk rekening mee. De inschrijvingen worden afgesloten van zodra de beschikbare plaatsen in de respectievelijke formules volzet zijn.

Elke inschrijving is definitief. Bij annulering na aanvang van de lessen kan er van terugbetaling enkel sprake zijn op vertoon van een doktersattest.

Iedereen die les wenst te nemen is verplicht lid te zijn / worden van de club. indien je geen lid bent dien je jezelf dus eerst lid te maken bij de club. Het lidgeld is leeftijdsgebonden en dient op rekening van de club betaald te worden. ( andere rekening dan lesgeld)

* Het betaalde lidgeld houdt in dat je mits reservering (online) van een veld, elke dag vrij kan komen oefenen. Maak hier zoveel mogelijk gebruik van.

Betalingswijze :

Het lesgeld dient betaald te zijn voor aanvang van de eerste les op rekeningnummer van de tennisschool of cash voor aanvang van de eerste les.

Indien de les niet betaald is bij aanvang van de eerste les zal er 10 euro extra worden aangerekend als administratieve kost

 

PLAY PRACTICE PROGRESS


Volzet