Prijs : 280.00 Eur

Doorgaan
Tennisclub De Vloer
• Lidgeld twv 120€ inbegrepen : 0.00 Eur
• Ik wil graag een 2e tennis lesmoment : 180.00 Eur
• Ik wil graag een 3e tennis lesmoment : 170.00 Eur

FORMULE INFORMATIE                                                                                             DUUR: 1u/week 

 

 1. CYCLUSDUUR : De outdoor cyclus loopt 10 lesweken en start op maandag 15/4/2024. Tijdens schoolexamenweken en de zomermaanden juli en augustus zijn er geen outdoor cyclus lessen. Uw leskalender met data en lesuur ontvangt u in de week voorafgaand aan de startdatum.
 2. INSCHRIJVING : Na uw inschrijving ontvangt u een bevestiging per e-mail met betalingsinformatie. Na bankoverschrijving is uw inschrijving volledig en uw plaats in de cyclus gereserveerd.

 3. LIDGELD :  Club lidgeld is verplicht en zit vervat in het deelname tarief van de outdoor cyclus. Dat betekent dat je naast je lessen vrij op de club kan komen en de faciliteiten gebruiken, aan stages en activiteiten kan deelnemen, en vrij kan komen tennissen tijdens het buitenseizoen tot eind september. Je bent gelijk ook lid van Tennis Vlaanderen, de koepelfederatie van tennisclubs, en dit tot 31/3/2025. Daardoor ben je verzekerd voor sportongevallen bij Ethias, kan je aan toernooien deelnemen, en heb je een persoonlijke login op tennisvlaanderen.be, met toegang tot je spelersdashboard.

 4. BETALING :

  • SALDO : VOOR de start van je 1e les!

 5. LESUREN : JUNIOR tennis wordt op alle weekdagen alsook in het weekend georganiseerd. Bij je inschrijving kan je jou voorkeuren opgeven voor lesuur, maar ook aanduiden wanneer je niet kan in het vrije tekstvak onderaan. 

 6. TEST & INFO MOMENT: Het gecombineerde test en info moment is vooral interessant voor nieuwe starters die de tennisschool werking nog niet goed kennen. Je kan best reeds inschrijven voor de cyclus op basis van je leeftijd, maar tijdens het test moment  bepalen de trainers je correcte niveau en passen je formule aan indien nodig. Je kan naar het test & infomoment komen :

  • Ofwel op zaterdag 30 maart om 10.00u

   • Gelieve de datum van je aanwezigheid op je inschrijvingsfiche aan te vinken.

 7. NIVEAU JUNIOR : Voor 17 tot 18-jarigen. Er wordt nu gespeeld op het maxi terrein met een harde snelle bal. Tactiek en mentale weerbaarheid wordt steeds belangrijker in het spel.   Alle facetten van het tennisspel worden verder uitgediept en ingeslepen, de vastheid in de rally, de aanval en verdediging, het scoren van een punt, opslag en return. Ook het dubbelspel komt aan bod. Dit is de fase van de vervolmaking. 

 8. OPTIES : voor junioren bieden wij de mogelijkheid om een 2e of 3e groepsmoment te volgen op een andere dag (zie lessenrooster) 
 9. GROEPEN : De leerlingen worden ingedeeld in groepen van maximum 4 leerlingen per trainer. Eventueel opgeven met wie je graag in de groep zit.

De lessen vinden plaats op P&T DE VLOER waar zowel INDOOR/OUTDOOR faciliteiten zijn. 

      Adres: Vloerstraat 71, 3020 Herent

      Tel: 0474/70.29.05

De kalender met de lesdata ontvangt u per email.
 

Doorgaan