Prijs : 360.00 Eur

Doorgaan
Tennisclub De Vloer
• Ik ben al lid van P&T De Vloer voor 2024 : -160.00 Eur
• Ik wil graag een 2e tennis lesmoment : 190.00 Eur
• Ik wil graag een 3e tennis lesmoment : 180.00 Eur

ALGEMENE INFORMATIE                                                                                  DUUR: 1u/week

 

  1. CYCLUSDUUR : De outdoor cyclus loopt 10 lesweken en start op maandag 15/4/2024. Tijdens schoolexamenweken en  de zomermaanden juli en augustus zijn er geen outdoor cyclus lessen. Uw leskalender met data en lesuur ontvangt u per mail in de week voorafgaand aan de startdatum.

  2. INSCHRIJVING : Na uw inschrijving ontvangt u een bevestiging per e-mail met betalingsinformatie. Na bankoverschrijving is uw inschrijving volledig en uw plaats in de cyclus gereserveerd.

  3. LIDGELD :  Het club lidgeld is verplicht en zit vervat in het deelname tarief van de outdoorcyclus. Dat betekent dat je naast je lessen vrij op de club kan komen en de faciliteiten gebruiken, aan stages en activiteiten kan deelnemen, en vrij kan komen tennissen tijdens het buitenseizoen tot eind september. Je bent gelijk ook lid van Tennis Vlaanderen, de koepelfederatie van tennisclubs, en dit tot 31/3/2025. Daardoor ben je verzekerd voor sportongevallen bij Ethias, kan je aan toernooien deelnemen, en heb je een persoonlijke login op tennisvlaanderen.be, met toegang tot je spelersdashboard.

  4. BETALING :

    • SALDO :  VOOR de start van je 1e les!

  5. TEST- & INFO moment op de club

    Er is een Test - & Infomoment voorzien op de club op: zaterdag 30 maart om 10.00

 

FORMULE INFORMATIE

Doelgroep :

Volwassenen 18+

Aanbod :

1u les/week in groep van gemiddeld 4 personen. 

Programma :

Afhankelijk van het groepsniveau geeft de trainer les met overgangsballen voor beginners, of start hij de cursus met de maxi bal bij vervolgcursussen. Bij gevorderd, vervolmaking of ervaren (competitie) niveau wordt de lessencyclus aangepast aan het spelersniveau.

Groepsles is een sociaal gebeuren, je voert oefeningen uit met verschillende partners, wat je ontwikkeling bevordert. In het begin is er vooral aandacht voor de technieken van de slagbewgingen. Nadien is er veel oog voor tactische patronen en spelsituaties. Leren zenden en goed ontvangen zijn primaire beginselen in de tennissport die je onder knie zal krijgen. Alle slagen komen aan bod. Vermits het een groepsles met 4 personen is, zal er ook op het dubbelspel worden geoefend.

Je kan bij je inschrijving de namen van je voorkeur groepspartners doorgeven. 

Niveaus :

Volwassen: gevorderde

Volwassen: vervolmaking

Volwassen: ervaren

Opties :

- in samenspraak met de tennisschool kan er gekeken worden naar extra speelmomenten.

 

De lessen vinden plaats op P&T DE VLOER waar zowel INDOOR/OUTDOOR faciliteiten zijn. 

      Adres: Vloerstraat 71, 3020 Herent

      Tel: 0474/70.29.05

De kalender met de lesdata ontvangt u per email.
 

Doorgaan