Prijs : 620.00 Eur

Doorgaan
Tennisclub De Vloer
• Basic abonnement twv 160€ inbegrepen : 0.00 Eur

ALGEMENE INFORMATIE                                                                                 DUUR: 1u/week

 

  1. CYCLUSDUUR : De outdoor cyclus loopt 10 lesweken en start op maandag 15/4/2024. Tijdens schoolexamenweken en  de zomermaanden juli en augustus zijn er geen outdoor cyclus lessen. Uw leskalender met data en lesuur ontvangt u per mail in de week voorafgaand aan de startdatum.

  2. INSCHRIJVING : Na uw inschrijving ontvangt u een bevestiging per e-mail met betalingsinformatie. Na bankoverschrijving is uw inschrijving volledig en uw plaats in de cyclus gereserveerd.

  3. LIDGELD :  Het club lidgeld is verplicht en zit vervat in het deelname tarief van de outdoor cyclus. Dat betekent dat je naast je lessen vrij op de club kan komen en de faciliteiten gebruiken, aan stages en activiteiten kan deelnemen, en vrij kan komen tennissen tijdens het buitenseizoen tot eind september. Je bent gelijk ook lid van Tennis Vlaanderen, de koepelfederatie van tennisclubs, en dit tot 31/3/2025. Daardoor ben je verzekerd voor sportongevallen bij Ethias, kan je aan toernooien deelnemen, en heb je een persoonlijke login op tennisvlaanderen.be, met toegang tot je spelersdashboard.

  4. BETALING :

    • SALDO :  VOOR de start van je 1e les!

  5. TEST- & INFO moment op de club

    Er is een Test - & Infomoment voorzien op de club op: zaterdag 30 maart om 10.00

 

FORMULE INFORMATIE

Doelgroep :

Voor alle leeftijden, jeugd en volwassenen vanaf 19 jaar tot 99 jaar

Aanbod :

1u les/week

 

Programma :

Het accent ligt in deze lessen volledig op de technische  ontwikkeling of verbetering van je tennisspel. Het is de intensiefste vorm omdat de trainer zijn volle aandacht op 1 speler heeft. Deze formule vraagt heel veel aandacht van jezelf als speler. De trainer maakt een analyse met jou van je verschillende slagen en je verbeter trajecten. Je progressie wordt regelmatig gemeten in kleinere deeloefeningen.

Niveaus :

Alle niveaus 

Opties :

Een extra Groepstraining , Duo of Privé kan in optie genomen worden

De lessen vinden plaats op P&T DE VLOER waar zowel INDOOR/OUTDOOR faciliteiten zijn. 

      Adres: Vloerstraat 71, 3020 Herent

      Tel: 0474/70.29.05

De kalender met de lesdata ontvangt u per email.
 

Doorgaan