Prijs : 250.00 Eur

Doorgaan
Tennisclub De Vloer
• Lidgeld twv 80€ inbegrepen : 0.00 Eur
• Ik wil graag een 2e tennis lesmoment : 170.00 Eur
• Ik wil graag een 3e tennis lesmoment : 160.00 Eur

FORMULE INFORMATIE                                                                                   DUUR: 1u/week

 

 1. CYCLUSDUUR : De outdoor cyclus loopt 10 lesweken en start op maandag 15/4/2024. Tijdens de schoolexamenweken en de zomermaanden juli en augustus zijn er geen outdoor cyclus lessen. Uw leskalender met data en lesuur ontvangt u per mail in de week voor aanvang van de cyclus.
 2. INSCHRIJVING : Na uw inschrijving ontvangt u een bevestiging per e-mail met betalingsinformatie. Na bankoverschrijving is uw inschrijving volledig en uw plaats in de cyclus gereserveerd.

 3. LIDGELD :  Club lidgeld is verplicht en zit vervat in het deelname tarief van de outdoor cyclus. Dat betekent dat je naast je lessen vrij op de club kan komen en de faciliteiten gebruiken, aan stages en activiteiten kan deelnemen, en vrij kan komen tennissen tijdens het buitenseizoen tot eind september. Je bent gelijk ook lid van Tennis Vlaanderen, de koepelfederatie van tennisclubs, en dit tot 31/3/2025. Daardoor ben je verzekerd voor sportongevallen bij Ethias, kan je aan toernooien deelnemen, en heb je een persoonlijke login op tennisvlaanderen.be, met toegang tot je spelersdashboard.

 4. BETALING :

  • SALDO :  VOOR de start van je 1e les!

 5. LESUREN : Niveau groen wordt op maa/woe/vrij/zat georganiseerd. Bij inschrijving je voorkeur opgeven voor lesuur, maar ook aanduiden wanneer je niet kan in het vrije tekstvak. 

 6. TEST & INFO MOMENT: Het gecombineerde test en info moment is vooral interessant voor nieuwe starters die de tennisschool werking nog niet goed kennen. Je kan best reeds inschrijven voor de lentecyclus op basis van je leeftijd, maar tijdens het test moment  bepalen de trainers je correcte niveau en passen je formule aan indien nodig. Je kan naar het test & infomoment komen :

  • Op zaterdag 30 maart om 10.00u

   • Gelieve de datum van je aanwezigheid op je inschrijvingsfiche aan te vinken.

 7. NIVEAU GROEN : De richtleeftijd is 11 tot 12 jaar. Er wordt nu gespeeld op een groot terrein van 8,23m breed en 23,77m lang met een overgangsbal die lichter, zachter en trager is. Tactiek wordt steeds belangrijker. Alle facetten van het tennisspel komen aan bod, de vastheid in de rally, de aanval en verdediging, het scoren van een punt, opslag en return. Ook het dubbelspel komt aan bod.
 8. KIDS TOERNOOI : In het eerste weekend van juli, neem je gratis deel aan het Kidstoer toernooi op je eigen club. De Tennisschool schrijft je automatisch in voor deelname, en zal je begeleiden. 

 9. OPTIES :  Voor Kidstennissers bieden wij de mogelijkheid om een 2e of 3e groepsmoment te volgen op een andere dag (maandag/woensdag/vrijdag/zaterdag)
 10. GROEPEN : De leerlingen worden ingedeeld in groepen van gemiddeld 4 leerlingen per trainer. 

De lessen vinden plaats op P&T DE VLOER waar zowel INDOOR/OUTDOOR faciliteiten zijn. 

      Adres: Vloerstraat 71, 3020 Herent

      Tel: 0474/70.29.05

De kalender met de lesdata ontvangt u per email.
 

Doorgaan