Prijs : 190.00 Eur

Doorgaan
Tennisclub De Vloer
• Lidgeld twv 40€ inbegrepen : 0.00 Eur
• Ik wil graag een 2e tennis lesmoment : 160.00 Eur

FORMULE INFORMATIE                                                                                    DUUR: 1,5u/week

 

 1. CYCLUSDUUR : De outdoor cyclus loopt 10 lesweken en start op maandag 15/4/2024. Tijdens schoolexamenweken en  de zomermaanden juli en augustus zijn er geen outdoor cyclus lessen. Uw leskalender met data en lesuur ontvangt u per mail in de week voorafgaand aan de startdatum.

 2. INSCHRIJVING : Na uw inschrijving ontvangt u een bevestiging per e-mail met betalingsinformatie. Na bankoverschrijving is uw inschrijving volledig en uw plaats in de cyclus gereserveerd.

 3. LIDGELD :  Het club lidgeld is verplicht en zit vervat in het deelname tarief van de outdoor cyclus. Dat betekent dat je naast je lessen vrij op de club kan komen, aan stages en activiteiten deelnemen, en vrij kan komen tennissen tijdens het outdoor seizoen tot eind september. Je bent gelijk ook lid van Tennis Vlaanderen, de koepelfederatie van tennisclubs, en dit tot 31/3/2025. Daardoor ben je verzekerd voor sportongevallen bij Ethias, kan je aan toernooien deelnemen, en heb je een persoonlijke login op tennisvlaanderen.be, met toegang tot je spelersdashboard.

 4. BETALING :

  • ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​SALDO :  VOOR de start van je 1e les

 5. LESUREN : Rood wordt georganiseerd op woensdag van 13.30-15  en/of op zaterdag van 9.30-11u. Dit wil zeggen dat er 2 keuzemogelijkheden zijn. De les vangt aan of eindigt steeds met 45 minuten motorische coördinatie, balvaardigheid en bewegingsleer.  Dit in combinatie met 45 min specifieke tennisles

 6. TEST & INFO MOMENT: Het gecombineerde test en info moment is vooral interessant voor nieuwe starters die de tennisschool werking nog niet goed kennen. Je kan best reeds inschrijven voor de Lentecyclus op basis van je leeftijd, maar tijdens het test moment  bepalen de trainers je correcte niveau en passen je formule aan indien nodig. Je kan naar het test & infomoment komen :

  • Op zaterdag 30 maart om 10.00u

   • Gelieve de datum van je aanwezigheid op je inschrijvingsfiche aan te vinken.

 7. NIVEAU ROOD : De richtleeftijd voor niveau ROOD is 6 tot 8 jaar. De juiste tennistechniek in functie van de tactiek wordt nu belangrijk, de racketgrepen veranderen en de bovenhandse opslag wordt geïntegreerd in het slagarsenaal van het kind. Je bewegingen worden ruimer en je leert je slag voor te bereiden en uit te zwaaien. Er wordt gespeeld op een terrein van 11m bij 5,5m, het terrein wordt dus  groter en de ballen worden kleiner en zwaarder, er wordt gespeeld met een vilten 'stage 3' bal. Het kind wordt getraind om de bal  gecontroleerd te kunnen sturen in verschillende richtingen. Voor de gemotiveerde kinderen bestaan er vanaf dit niveau reeds TENNIS VLAANDEREN-toernooitjes. Vanaf dit niveau kan de tennisschool een getalenteerd en gemotiveerd kind in aanmerking nemen voor PRE-COMPETITIE Training. 

 8. KIDS TOERNOOI : In het eerste weekend van juli neem je gratis deel aan het Kidstour toernooi op je eigen club. De Tennisschool schrijft je automatisch in voor deelname, en zal je begeleiden. 

 9. OPTIE : Voor Kidstennissers bieden wij de mogelijkheid om een 2e groepsmoment te volgen op een andere dag (woensdag/zaterdag)

 10. GROEPEN : De leerlingen worden ingedeeld in groepen van gemiddeld 4 kinderen per minitennis begeleider. Een kerntrainer fungeert als terrein coördinator en supervisor en stuurt permanent bij. 

De lessen vinden plaats op P&T DE VLOER waar zowel INDOOR/OUTDOOR faciliteiten zijn. 

      Adres: Vloerstraat 71, 3020 Herent

      Tel: 0474/70.29.05

De kalender met de lesdata ontvangt u per email.
 

Doorgaan