Prijs : 190.00 Eur

Doorgaan
Tennisclub De Vloer
• Lidgeld twv 40€ inbegrepen : 0.00 Eur
• Ik wil graag een 2e tennis lesmoment : 160.00 Eur

FORMULE INFORMATIE                                                                                     DUUR: 1,5u/week

 

 1. CYCLUSDUUR : De outdoor cyclus loopt 10 lesweken en start op maandag 15/4/2024. Tijdens de schoolexamenweken en de zomermaanden juli en augustus zijn er geen outdoor cyclus lessen. Uw leskalender met data en lesuur ontvangt u per mail in de week voor aanvang van de cyclus.

 2. INSCHRIJVING : Na uw inschrijving ontvangt u een bevestiging per e-mail met betalingsinformatie. Na bankoverschrijving  is uw inschrijving volledig en uw plaats in de cyclus gereserveerd.

 3. LIDGELD :  Het club lidgeld is verplicht en zit vervat in het deelname tarief van de outdoor cyclus. Dat betekent dat je naast je lessen vrij op de club kan komen en gebruik maken van de faciliteiten, aan stages en activiteiten kan deelnemen, en vrij kan komen tennissen tijdens het buitenseizoen tot eind september. Je bent gelijk ook lid van Tennis Vlaanderen, de koepelfederatie van tennisclubs, en dit tot 31/3/2025. Daardoor ben je verzekerd voor sportongevallen bij Ethias, kan je aan toernooien deelnemen, en heb je een persoonlijke login op tennisvlaanderen.be, met toegang tot je spelersdashboard.

 4. BETALING :

  • SALDO :  VOOR de start van je 1e les!

 5. LESUREN : Blauw wordt georganiseerd op woensdag van 13.30-15u  en op zaterdag van 9.30-11u. De les vangt aan of eindigt met 45 minuten motorische vorming & coördinatie, balvaardigheid en bewegingsleer, we noemen dit Multimove.  De bewegingsleer wordt gecombineerd met 45 minuten 'echte' tennisles. 

 6. TEST & INFO MOMENT: Het gecombineerde test en info moment is vooral interessant voor nieuwe starters die de tennisschool werking nog niet goed kennen.  Je kan best reeds inschrijven voor de Lentecyclus op basis van je leeftijd, maar tijdens het test moment  bepalen de trainers je correcte niveau en passen je formule aan indien nodig. Je kan naar het test & infomoment komen :

  • op zaterdag 30 maart om 10.00
   • Gelieve de datum van je aanwezigheid op je inschrijvingsfiche aan te vinken.

 7. NIVEAU BLAUW : is bedoeld voor de beginnende tennissers tussen 5 en 6 jaar. Dit is de kennismaking met het 'echte' tennisspel. Er wordt geoefend op het juiste contactpunt, met veel oog voor coördinatie, spelen en plezier. Er wordt de kinderen geleerd hoe ze hun racket moeten vasthouden, hoe ze met elkaar kunnen werken en hoe ze de bal op de juiste wijze over het net moeten tikken. Veel basisoefeningen en spelletjes komen aan bod om gemakkleijk te leren tennissen. Alle basisslagen komen aan bod behalve de bovenhandse opslag. Er wordt gespeeld met een mousse bal over een laag netje en op een terrein van 8,23m bij 2,75m. Voor de gemotiveerde kinderen bestaan er vanaf dit niveau reeds toernooitjes.

 8. KIDS TOERNOOI : In het eerste weekend van juli, neem je gratis deel aan het Kidstour toernooi op je eigen club. De Tennisschool schrijft je automatisch in voor deelname, en zal je begeleiden. 

 9. OPTIE : Voor Kidstennissers bieden wij de mogelijkheid om een 2e groepsmoment te volgen op een andere dag (woensdag/zaterdag)

 10. GROEPEN : de leerlingen worden ingedeeld in groepen van max 4 kinderen per minitennis begeleider. Een kerntrainer fungeert als terrein coördinator en supervisor en stuurt permanent bij. 

De lessen vinden plaats op P&T DE VLOER waar zowel INDOOR/OUTDOOR faciliteiten zijn. 

      Adres: Vloerstraat 71, 3020 Herent

      Tel: 0474/70.29.05

De kalender met de lesdata ontvangt u per email.
 

Doorgaan