Prijs : 250.00 Eur

Doorgaan
Tennisclub De Vloer
• Lidgeld twv 80€ inbegrepen : 0.00 Eur
• Ik wil graag een 2e tennis lesmoment : 170.00 Eur

FORMULE INFORMATIE                                                                                    DUUR: 1u/week

 

 1. CYCLUSDUUR : De outdoor cyclus loopt 10 lesweken en start op maandag 15/4/2024. Tijdens de schoolexamenweken en de zomermaanden juli en augustus zijn er geen outdoor cyclus lessen. Uw leskalender met data en lesuur ontvangt u per mail in de week voor aanvang van de cyclus.

 2. INSCHRIJVING : Na uw inschrijving ontvangt u een bevestiging per e-mail met betalingsinformatie. Na bankoverschrijving is uw inschrijving volledig en uw plaats in de cyclus gereserveerd.

 3. LIDGELD :  Het club lidgeld is verplicht en zit vervat in het deelname tarief van de outdoor cyclus. Dat betekent dat je naast je lessen vrij op de club kan komen en de faciliteiten gebruiken, aan stages en activiteiten kan deelnemen, en vrij kan komen tennissen tijdens het buitenseizoen tot eind september. Je bent gelijk ook lid van Tennis Vlaanderen, de koepelfederatie van tennisclubs, en dit tot 31/3/2025. Daardoor ben je verzekerd voor sportongevallen bij Ethias, kan je aan toernooien deelnemen, en heb je een persoonlijke login op tennisvlaanderen.be, met toegang tot je spelersdashboard.

 4. BETALING :

  • SALDO :  VOOR de start van je 1e les!

 5. LESUREN : De belangrijkste lesdagen voor niveau Oranje zijn woensdagnamiddag en zaterdagvoormiddag. Op verzoek zijn ook andere dagen mogelijk wanneer een groep kan worden samengesteld. 

 6. TEST & INFO MOMENT: Het gecombineerde test en info moment is vooral interessant voor nieuwe starters die de tennisschool werking nog niet goed kennen.  Je kan best reeds inschrijven voor de Lentecyclus op basis van je leeftijd, maar tijdens het test moment bepalen de trainers je correcte niveau en passen je formule aan indien nodig. Je kan naar het test & infomoment komen :

  • Op wzaterdag 30 maart om 10.00u

   • Gelieve de datum van je aanwezigheid op je inschrijvingsfiche aan te vinken.

 7. NIVEAU ORANJE : de richtleeftijd is 9 tot 10 jaar. Oranje is de tussenstap tussen het mini-terrein en het maxi-terrein. Met de beschikbare techniek moet je  nu een tactische opdracht kunnen uitvoeren, je leert 'diep' en 'breed' spelen. Je leert het punt starten vanuit de opslag en dubbelspel komt stilaan aan bod. Het globale spel wordt gespeeld over het echte net op een midi-terrein van 6,5m breed en 18m lang en met een oranje softbal  of midi bal. Vanaf dit niveau bestaat er interclub competitie en de toernooien zijn consulteerbaar op de Tennis Vlaanderen website. Getalenteerde en gemotiveerde kinderen van dit niveau kunnen in aanmerking genomen worden door de tennisschool voor de selectie groep Competitie U9

 8. KIDS TOERNOOI : In het eerste weekend van juli, neem je gratis deel aan het Kidstoer toernooi op je eigen club. De Tennisschool schrijft je automatisch in voor deelname, en zal je begeleiden. 

 9. GROEPEN : de leerlingen worden ingedeeld in groepen van gemiddeld 4 kinderen per trainer. 

 10. OPTIESVoor Kidstennissers bieden wij de mogelijkheid om een 2e groepsmoment te volgen op een andere dag (woensdag/zaterdag)

De lessen vinden plaats op P&T DE VLOER waar zowel INDOOR/OUTDOOR faciliteiten zijn. 

      Adres: Vloerstraat 71, 3020 Herent

      Tel: 0474/70.29.05

De kalender met de lesdata ontvangt u per email.
 

Doorgaan