Prijs : 300.00 Eur

Volzet
P&T De Vloer

ALGEMENE INFORMATIE                                                                                   DUUR: 1u/week

 

 1. CYCLUSDUUR : De najaarcyclus loopt 8 lesweken en start op vrijdag 15/9/2023 en eindigt op zondag 19/11/2023  Uw leskalender met data en lesuur ontvangt u per mail in de week voor aanvang van de cyclus.

 2. INSCHRIJVING : Na uw inschrijving ontvangt u een bevestiging per e-mail met betalingsopdracht. Na bankoverschrijving van het saldo is uw inschrijving volledig en uw plaats in de cyclus gereserveerd.

 3. LIDGELD :  Je bent als padellesvolger lid onder het mini-abonnement systeem van de club. Dat wil zeggen dat je verzekerd bent tegen sportongevallen en dat de club jou lid heeft gemaakt bij Tennis Vlaanderen. Vrij spelen buiten de lessen om kan je doen via het creditsysteem van de club. Je kan ook deelnemen aan evenementen die georganiseerd worden binnen de club.

 4. BETALING :

  • SALDO :  voor de start van je 1e les!

 5. LESUREN : Padellessen voor volwassen wordt georganiseerd op weekdagen na 18.00 of in het weekend (zie lessenrooster) 

 6. TEST & INFO MOMENT: Het gecombineerde test en info moment is vooral interessant voor nieuwe starters die de padelschool werking nog niet goed kennen.  Je kan best reeds inschrijven voor de cyclus op basis van je leeftijd en voorkeur, maar tijdens het test moment  bepalen de trainers je correcte niveau en passen je formule aan indien nodig. Je kan naar het test & infomoment komen :

  • Ofwel op woensdag 6 september om 19.00u

  • Of op zaterdag 9 september om 11.00u

FORMULE INFORMATIE

Doelgroep :

Voor alle leeftijden, jeugd en volwassenen vanaf 19 tot 99 jaar

Aanbod :

1u les/week met 2 personen

Je kan de partner van je keuze opgeven bij je inschrijving of de padelschool kan je een partner toewijzen

Programma :

Het accent ligt in deze lessen volledig op de technische  ontwikkeling of verbetering van je padelspel. Intensieve vorm omdat de trainer zijn volle aandacht op 2 spelers heeft. Indien de 2 spelers van gelijk niveau zijn, kan de trainer ook techniek bijsturen in partneroefeningen en reële spelsituaties trainen. Indien de 2 spelers van verschillend niveau zijn, kan de trainer opteren om elke speler beurtelings te nemen.

Niveaus :

Alle niveaus 

Opties :

Een extra Groepstraining , Duo of Privé kan in optie genomen worden

De lessen vinden plaats op P&T DE VLOER waar zowel INDOOR/OUTDOOR faciliteiten zijn. 

      Adres: Vloerstraat 71, 3020 Herent

      Tel: 0474/70.29.05

De kalender met de lesdata ontvangt u per email.

 

 

 


Volzet