Prijs : 235.00 Eur

Doorgaan
P&T De Vloer

FORMULE INFORMATIE                                                                                    DUUR: 1,5u/week

 

 1. CYCLUSDUUR : De najaarcyclus loopt 8 lesweken en start op vrijdag 15/9/2023 en eindigt op zondag 19/11/2023  Uw leskalender met data en lesuur ontvangt u per mail in de week voor aanvang van de cyclus.

 2. INSCHRIJVING : Na uw inschrijving ontvangt u een bevestiging per e-mail met betalingsopdracht. Na bankoverschrijving van het saldo is uw inschrijving volledig en uw plaats in de cyclus gereserveerd.

 3. LIDGELD :  Je bent als padellesvolger lid onder het mini-abonnement systeem van de club. Dat wil zeggen dat je verzekerd bent tegen sportongevallen en dat de club jou lid heeft gemaakt bij Tennis Vlaanderen. Vrij spelen buiten de lessen om kan je doen via het creditsysteem van de club. Je kan ook deelnemen aan evenementen die georganiseerd worden binnen de club.

 4. BETALING :

  • SALDO :  voor de start van je 1e les!

 5. LESUREN : Padellessen voor volwassen wordt georganiseerd op weekdagen na 18.00 of in het weekend (zie lessenrooster) 

 6. TEST & INFO MOMENT: Het gecombineerde test en info moment is vooral interessant voor nieuwe starters die de padelschool werking nog niet goed kennen.  Je kan best reeds inschrijven voor de cyclus op basis van je leeftijd en voorkeur, maar tijdens het test moment  bepalen de trainers je correcte niveau en passen je formule aan indien nodig. Je kan naar het test & infomoment komen :

  • Ofwel op woensdag 6 september om 19.00u

  • Of zaterdag 9 september om 11.00u

 7. NIVEAU: Gevorderde tot expert : is bedoeld voor de continue 2 padeller tot de vergevorderde padelspeler vanaf 18+. Dit is de kennismaking met het 'gevorderde' padelspel. Naast de basisslagen komen ook de bijslagen aan bod zoals de Bandeja, Bachada & Chiquita. ook het spelen met de achterwand en/of het spelen met de achterwand onder een hoek komen aan bod. Het samenspel met 2 wordt steeds belangrijker en wordt uitgebreid gezien. de opslag en de terugslag worden ook steeds belangrijker ifv het verdere verloop van het spel.

 8. OPTIE : je kan kiezen om een 2e en/of een 3e groepsmoment per week te nemen.

 9. GROEPEN : de leerlingen worden ingedeeld in groepen van max 4 leerlingen per trainer/coach. 

De lessen vinden plaats op P&T DE VLOER waar zowel INDOOR/OUTDOOR faciliteiten zijn. 

      Adres: Vloerstraat 71, 3020 Herent

      Tel: 0474/70.29.05

De kalender met de lesdata ontvangt u per email.

 

 

 


Doorgaan