Prijs : 180.00 Eur

Doorgaan
P&T De Vloer
• ik wil les volgen in de daluren van de dag (voor 18.00u) : -20.00 Eur
• ik wil graag een 2e groepsles : 160.00 Eur

FORMULE INFORMATIE                                                                                    DUUR: 1u/week

 

 

 1. CYCLUSDUUR : De najaaryclus loopt 8 lesweken en start op vrijdag 15/9/2023 en eindigt op zondag 19/11/2023  Uw leskalender met data en lesuur ontvangt u per mail in de week voor aanvang van de cyclus.
 2. INSCHRIJVING : Na uw inschrijving ontvangt u een bevestiging per e-mail met betalingsopdracht. Na bankoverschrijving van het saldo is uw inschrijving volledig en uw plaats in de cyclus gereserveerd.

 3. LIDGELD :  Je bent als padellesvolger lid onder het mini-abonnement systeem van de club. Dat wil zeggen dat je verzekerd bent tegen sportongevallen en dat de club jou lid heeft gemaakt bij Tennis Vlaanderen. Vrij spelen buiten de lessen om kan je doen via het creditsysteem van de club. Je kan ook deelnemen aan evenementen die georganiseerd worden binnen de club.

 4. BETALING :

  • SALDO :  voor de start van je 1e les!

 5. LESUREN : Tienerpadel wordt georganiseerd op woensdag namiddag of zaterdag (voor)middag. 

 6. TEST & INFO MOMENT: Het gecombineerde test en info moment is vooral interessant voor nieuwe starters die de padelschool werking nog niet goed kennen.  Je kan best reeds inschrijven voor de cyclus op basis van je leeftijd en voorkeur, maar tijdens het test moment  bepalen de trainers je correcte niveau en passen je formule aan indien nodig. Je kan naar het test & infomoment komen:

  • Op woensdag 6 september om 19.00

  • Of op zaterdag 9 september om 11.00

 7. TIENERPADEL NIVEAU: starter tot gevorderde : is bedoeld voor de beginnende tot gevorderde padelspeler tussen 13 en 18 jaar. Dit is de kennismaking met het 'echte' padelspel. Alle basisslagen komen aan bod. FH, BH, Volleys, Opslag & Terugslag. Bandeja, spelen met de achterwand & gesloten rotatie komen aan bod. Ook wordt er naar het samenspel op basis - gevorderd niveau gekeken. 

 8. OPTIE : Voor Tienerpadellers bieden we de kans om in te schrijven voor een 2e lesmoment in groep van een uur om het spelletje nog beter onder de knie te krijgen.

 9. GROEPEN : de leerlingen worden ingedeeld in groepen van max 4 leerlingen per trainer/coach. Een kerntrainer fungeert als terrein coördinator en supervisor 

De lessen vinden plaats op P&T DE VLOER waar zowel INDOOR/OUTDOOR faciliteiten zijn. 

      Adres: Vloerstraat 71, 3020 Herent

      Tel: 0474/70.29.05

De kalender met de lesdata ontvangt u per email.

 

 

 


Doorgaan