Prijs : 170.00 Eur

Doorgaan
P&T De Vloer

FORMULE INFORMATIE                                                                                    DUUR: 1u/week

 

 1. CYCLUSDUUR : De najaarcyclus loopt 8 lesweken en start op vrijdag 15/9/2023 en eindigt op zondag 19/11/2023  Uw leskalender met data en lesuur ontvangt u per mail in de week voor aanvang van de cyclus.

 2. INSCHRIJVING : Na uw inschrijving ontvangt u een bevestiging per e-mail met betalingsopdracht. Na bankoverschrijving van het saldo is uw inschrijving volledig en uw plaats in de cyclus gereserveerd.

 3. LIDGELD :  Je bent als padellesvolger lid onder het mini-abonnement systeem van de club. Dat wil zeggen dat je verzekerd bent tegen sportongevallen en dat de club jou lid heeft gemaakt bij Tennis Vlaanderen. Vrij spelen buiten de lessen om kan je doen via het creditsysteem van de club. Je kan ook deelnemen aan evenementen die georganiseerd worden binnen de club.

 4. BETALING :

  • SALDO :  voor de start van je 1e les!

 5. LESUREN : Kidspadel wordt georganiseerd op woensdag namiddag of zaterdag (voor)middag. 

 6. TEST & INFO MOMENT: Het gecombineerde test en info moment is vooral interessant voor nieuwe starters die de padelschool werking nog niet goed kennen.  Je kan best reeds inschrijven voor de cyclus op basis van je leeftijd en voorkeur, maar tijdens het test moment  bepalen de trainers je correcte niveau en passen je formule aan indien nodig. Je kan naar het test & infomoment komen :

  • Ofwel op  woensdag 6 september om 19.00

  • Of op zaterdag 9 september om 11.00

 7. KIDSPADEL NIVEAU: starter tot gevorderde : is bedoeld voor de beginnende tot continue to padelspeler tussen 8 en 12 jaar. Dit is de kennismaking met het 'echte' padelspel. Er wordt geoefend op het juiste contactpunt, met veel oog voor coördinatie, spelen en plezier. Er wordt de kinderen geleerd hoe ze met elkaar kunnen padellen en hoe ze de bal op de juiste wijze over het net moeten spelen. Veel basisoefeningen en spelletjes komen aan bod om gemakkelijk te leren padellen. Alle basisslagen worden in de lessen verwerkt. Forehand, Backhand, Volleys, Onderhandse Padelopslag & terugslag en spelen met de achterwand. Ook wordt er naar het samenspel op basisniveau gekeken.

 8. OPTIE : Voor Kidspadellers bieden we de kans om in te schrijven voor een 2e lesmoment in groep van een uur om het spelletje nog beter onder de knie te krijgen.

 9. GROEPEN : de leerlingen worden ingedeeld in groepen van max 4 kinderen per trainer/coach. Een kerntrainer fungeert als terrein coördinator en supervisor 

De lessen vinden plaats op P&T DE VLOER waar zowel INDOOR/OUTDOOR faciliteiten zijn. 

      Adres: Vloerstraat 71, 3020 Herent

      Tel: 0474/70.29.05

De kalender met de lesdata ontvangt u per email.

 

 

 


Doorgaan