Prijs : 450.00 Eur

Doorgaan
P&T De Vloer

ALGEMENE INFORMATIE                                                                                   DUUR: 1u/week

 

 1. CYCLUSDUUR : De lentecyclus loopt 8 lesweken en start op maandag 17/4/2023 en eindigt op zondag 11/6/2023  Uw leskalender met data en lesuur ontvangt u per mail in de week voor aanvang van de cyclus.

 2. INSCHRIJVING : Na uw inschrijving ontvangt u een bevestiging per e-mail met betalingsopdracht. Na bankoverschrijving van het saldo is uw inschrijving volledig en uw plaats in de cyclus gereserveerd.

 3. LIDGELD :  Je bent als padellesvolger lid onder het mini-abonnement systeem van de club. Dat wil zeggen dat je verzekerd bent tegen sportongevallen en dat de club jou lid heeft gemaakt bij Tennis Vlaanderen. Vrij spelen buiten de lessen om kan je doen via het creditsysteem van de club. Je kan ook deelnemen aan evenementen die georganiseerd worden binnen de club.

 4. BETALING :

  • SALDO :  voor de start van je 1e les!

 5. LESUREN : Padellessen voor volwassen wordt georganiseerd op weekdagen na 18.00 of in het weekend (zie lessenrooster) 

 6. TEST & INFO MOMENT: Het gecombineerde test en info moment is vooral interessant voor nieuwe starters die de padelschool werking nog niet goed kennen.  Je kan best reeds inschrijven voor de cyclus op basis van je leeftijd en voorkeur, maar tijdens het test moment  bepalen de trainers je correcte niveau en passen je formule aan indien nodig. Je kan naar het test & infomoment komen :

  • Ofwel op woensdag 29 maart om 19.00u

  • Of op zaterdag 1 april om 11.00u

 7. FORMULE INFORMATIE

Doelgroep :

Voor alle leeftijden, jeugd en volwassenen vanaf 19 jaar tot 99 jaar

Aanbod :

1u les/week

 

Programma :

Het accent ligt in deze lessen volledig op de technische  ontwikkeling of verbetering van je padelspel. Het is de intensiefste vorm omdat de trainer zijn volle aandacht op 1 speler heeft. Deze formule vraagt heel veel aandacht van jezelf als speler. De trainer maakt een analyse met jou van je verschillende slagen en je verbeter trajecten. Je progressie wordt regelmatig gemeten in kleinere deeloefeningen.

Niveaus :

Alle niveaus 

Opties :

Een Extra Groepstraining, Duo of Privé kan in optie genomen worden

De lessen vinden plaats op P&T DE VLOER waar zowel INDOOR/OUTDOOR faciliteiten zijn. 

      Adres: Vloerstraat 71, 3020 Herent

      Tel: 0474/70.29.05

De kalender met de lesdata ontvangt u per email.

 

 

 


Doorgaan