Prijs : 205.00 Eur

Volzet
GYM SPORTCENTRUM
• Verzekering : 15.00 Eur
• 2 familieleden : -5.00 Eur

GYM TENNIS & PADEL ACADEMY

COMPETITIE-TENNIS-KAMP INFORMATIE

We ontvangen de leerlingen maandag om 09u45.

We maken afspraken, laten ze kennismaken met de club en delen de kinderen in volgens niveau. Tijdens de eerste trainingsuren bekijkt de hoofdtrainer samen met de trainers de indeling en past aan waar nodig. In de voormiddag wordt er training gegeven aan alle spelers in de namiddag gaan de spelers op tornooi. Alle spelers zijn indien mogelijk ingeschreven in 2 tornooien.

Opgelet: een tornooi begint op zondag en eindigt op zondag. Het tenniskamp is van maandag tot vrijdag. Hou het eerste weekend zeker vrij, er is altijd een kans dat je het eerste weekend moet spelen.

Tijdens de training zal er gewerkt worden aan de technische punten van elke slag alsook aan de tactiek van het spel. Het doel van elk competitiekamp is om hun vaardigheden te verbeteren zodat ze op hun niveau een goede wedstrijd kunnen spelen, aanleren en verbeteren van alle slagen, alle tactische en technische onderrichtingen analyse van de bewegingen (met en zonder camerabeelden gebruik van ballenmachine

Eigen lunchpakket en drank meebrengen !

Koekje en drank voor tussendoortje !

Tussen 13-14u organiseren we sport naar keuze: hockey - squash - tafeltennis - mini voetbal - basketbal - badminton - tennis - kleuren en knutselen (voor de kleinste)

Van 14u tot 16u wordt er terug getennist en komen de tactische trainingen meer aanbod. Vrijdag namiddag geven de spelers het beste van zichzelf tijdens een intern tornooi.

Vrijdag wordt er dan om 15.45u ons wereldberoemde prijsuitreiking voorzien.

 

Mail of bel gerust voor meer info.

03 658 26 38 of ellen@gym.be

 

Inschrijven kan via de website of via mail.

 

Het GYM team

 

Alice Nahonlei 2  -  2900 Schoten  -  T: 03/658.26.38 Email: ellen@gym.be  -   website: www.gtpa.be


Volzet