Nieuwe inschrijving (Lessen)

JUNIOR - MAXITENNIS U18


Lente Outdoor Cyclus 2019 (22/04/2019 - 15/09/2019)
Plaats : Tennisclub De Berken
van 17 - 18 jaar

Prijs : 290.00 Eur

Doorgaan

Tennisclub De Berken
• Lidgeld inbegrepen! : 0.00 Eur
• ik kom naar test & info moment op zat 30/3 om 8.30u : 0.00 Eur
• ik kom naar test & info moment op woe 3/4 om 17u : 0.00 Eur
• extra duo training van 1u/week : 240.00 Eur
• extra privé training van 1u/week : 400.00 Eur

FORMULE INFORMATIE                                                                                              DUUR: 1u/week

 1. CYCLUSDUUR : De Outdoor cyclus loopt 10 lesweken en start op maandag 22/4/19. Tijdens schoolexamenweken en de zomermaanden juli en augustus is er geen Outdoor cyclus les. Uw leskalender met data en lesuur ontvangt u in de week voorafgaand aan de startdatum.
 2. INSCHRIJVING : Na uw inschrijving ontvangt u een bevestiging per e-mail met betalingsinformatie. Na bankoverschrijving van het voorschot is uw inschrijving volledig en uw plaats in de cyclus gereserveerd.

 3. LIDGELD :  Club lidgeld is verplicht en zit vervat in het deelname tarief aan de Outdoor cyclus. Dat betekent dat je naast je lessen vrij op de club kan komen en de faciliteiten gebruiken, aan stages en activiteiten kan deelnemen, en vrij kan komen tennissen tijdens het buitenseizoen tot eind september. Je bent gelijk ook lid van Tennis Vlaanderen, de koepelfederatie van tennisclubs, en dit tot 31/3/2020. Daardoor ben je verzekerd voor sportongevallen bij Ethias, kan je aan toernooien deelnemen, en heb je een persoonlijke login op tennisvlaanderen.be, met toegang tot je spelersdashboard.

 4. BETALING :

  1. VOORSCHOT : via bankoverschrijving simultaan met uw administratieve inschrijving. 

  2. SALDO :  contante betaling in clubhuis De Berken  

   • ofwel op zaterdag 30/3/19 van 9-12u

   • ofwel op woensdag 3/4/19 van 18-22u

   • Op deze dagen wordt uw inschrijving en uw beschikbaarheden samen met u gecontroleerd.

 5. LESUREN : JUNIOR tennis wordt op alle weekdagen georganiseerd. Bij je inschrijving je voorkeuren opgeven voor lesuur, maar ook aanduiden wanneer je  niet kan in het vrije tekstvak. 

 6. TEST & INFO MOMENT: Het gecombineerde test en info moment is vooral interessant voor nieuwe starters die de tennisschool werking nog niet goed kennen. Je kan best reeds inschrijven voor de Wintercyclus op basis van je leeftijd, maar tijdens het test moment  bepalen de trainers je correcte niveau en passen je formule aan indien nodig. Je kan naar het test & infomoment komen :

  • Ofwel op Zaterdag 30 maart om 8.30u

  • Ofwel op Woensdag 3 april om 17u

  • Gelieve de datum van je aanwezigheid op je inschrijvingsfiche aan te vinken.

 7. NIVEAU JUNIOR : Voor 17 tot 18-jarigen. Er wordt nu gespeeld op het maxi terrein met een harde snelle bal. Tactiek en mentale weerbaarheid wordt steeds belangrijker in het spel.   Alle facetten van het tennisspel worden verder uitgediept en ingeslepen, de vastheid in de rally, de aanval en verdediging, het scoren van een punt, opslag en return. Ook het dubbelspel komt aan bod. Dit is de fase van de vervolmaking. 

 8. OPTIES : 1) Je kan wekelijks een les in duo volgen waarbij een trainer aan je technische vooruitgang werkt. 2) Je kan wekelijks een privéles volgen waarbij een trainer met jou alleen aan je technische vooruitgang werkt. 
 9. GROEPEN : De leerlingen worden ingedeeld in groepen van maximum 4 leerlingen per trainer. Eventueel opgeven met wie je graag in de groep zit.


Doorgaan