Nieuwe inschrijving (Lessen)

VOLWASSENEN - GROEPSLES (2x)


Lente Outdoor Cyclus 2019 (22/04/2019 - 15/09/2019)
Plaats : Tennisclub De Berken
van 19 - 99 jaar

Prijs : 500.00 Eur

Doorgaan

Tennisclub De Berken
• Lidgeld inbegrepen! : 0.00 Eur
• Ik schrijf me in voor cardio tennis 1,5u/week : 240.00 Eur
• extra duo training 1u/week : 240.00 Eur
• extra privé training 1u/week : 400.00 Eur

ALGEMENE INFORMATIE                                                                                  DUUR: 1u/week (2x)

 1. CYCLUSDUUR : De Outdoor cyclus loopt 10 lesweken en start op maandag 22/4/19. Tijdens schoolexamenweken en  de zomermaanden juli en augustus is er geen Outdoor cyclus les. Uw leskalender met data en lesuur ontvangt u per mail in de week voorafgaand aan de startdatum.

 2. INSCHRIJVING : Na uw inschrijving ontvangt u een bevestiging per e-mail met betalingsinformatie. Na bankoverschrijving van het voorschot is uw inschrijving volledig en uw plaats in de cyclus gereserveerd.

 3. LIDGELD :  Het club lidgeld zit vervat in het deelname tarief van de Outdoor cyclus. Dat betekent dat je naast je lessen vrij op de club kan komen en de faciliteiten gebruiken, aan stages en activiteiten kan deelnemen, en vrij kan komen tennissen tijdens het buitenseizoen tot eind september. Je bent gelijk ook lid van Tennis Vlaanderen, de koepelfederatie van tennisclubs, en dit tot 31/3/2019. Daardoor ben je verzekerd voor sportongevallen bij Ethias, kan je aan toernooien deelnemen, en heb je een persoonlijke login op tennisvlaanderen.be, met toegang tot je spelersdashboard.

 4. BETALING :

  1. VOORSCHOT : via bankoverschrijving simultaan met uw administratieve inschrijiving

  2. SALDO :  contante betaling in clubhuis De Berken  

   • ofwel op zaterdag 30/3/19 van 9-12u

   • ofwel op woensdag 3/4/19 van 18-22u

   • Op deze dagen wordt uw inschrijving en uw beschikbaarheden samen met u gecontroleerd.

FORMULE INFORMATIE

Doelgroep :

Volwassenen 18+

Aanbod :

2u les/week in groep van gemiddeld 4 personen. 

Programma :

Afhankelijk van het groepsniveau geeft de trainer les met overgangsballen voor beginners, of start hij de cursus met de maxi bal bij vervolgcursussen. Bij gevorderd, vervolmaking of ervaren (competitie) niveau wordt de lessencyclus aangepast aan het spelersniveau.

Groepsles is een sociaal gebeuren, je voert oefeningen uit met verschillende partners, wat je ontwikkeling bevordert. In het begin is er vooral aandacht voor de technieken van de slagbewgingen. Nadien is er veel oog voor tactische patronen en spelsituaties. Leren zenden en goed ontvangen zijn primaire beginselen in de tennissport die je onder knie zal krijgen. Alle slagen komen aan bod. Vermits het een groepsles met 4 personen is, zal er veel op dubbelspel worden geoefend.

Je kan bij je inschrijving de namen van je voorkeur groepspartners doorgeven. 

Niveaus :

Volwassen: beginner

Volwassen: gevorderde

Volwassen: vervolmaking

Volwassen: ervaren

Opties :

-Cardio Tennis kan in optie worden genomen op maandagavond. Dit is Tennis fitness. 

-Een Duotraining met 2p kan in optie worden genomen, je kan je voorkuer partner opgeven, of de tennisschool koppelt je aan een 2de persoon.

-Een privéles van een uur gericht op je technische ontwikkeling, kan je extra stimuleren.

 

De INDOOR lessen vinden plaats op de BINNEN terreinen van De Berken. De CONDITIE training vindt plaats in de zaal van Robin d'Hoe (Kerkhofstraat 60, Londerzeel) op 5min afstand van De Berken.

De kalender met de les data ontvangt u per email.

Doorgaan