Nieuwe inschrijving (Lessen)

KIDS : Niveau WIT of MULTIMOVE


Lente Outdoor Cyclus 2019 (22/04/2019 - 15/09/2019)
Plaats : Tennisclub De Berken
van 3 - 8 jaar

Prijs : 120.00 Eur

Doorgaan

Tennisclub De Berken
• Lidgeld inbegrepen! : 0.00 Eur
• Ik neem ook deel aan Wit/Multimove op woe NM 14.15-15u : 90.00 Eur

 FORMULE INFORMATIE                                                                                         DUUR: 45min/week

 1. CYCLUSDUUR : De Outdoor cyclus loopt 10 lesweken en start op maandag 22/4/2019. Tijdens de schoolexamenweken en tijdens de zomermaanden juli en augustus is er geen Outdoor cyclus les. Uw leskalender met data en lesuur ontvangt u per mail in de week voorafgaand aan de startdatum.
 2. INSCHRIJVING : Na uw inschrijving ontvangt u een bevestiging per e-mail met betalingsinformatie. Na bankoverschrijving van het voorschot is uw inschrijving volledig en uw plaats in de cyclus gereserveerd.
 3. LIDGELD :  Club lidgeld is verplicht en zit vervat in het deelname tarief van de Outdoor cyclus. Dat betekent dat je naast je lessen vrij op de club kan komen en de faciliteiten gebruiken, aan stages en activiteiten kan deelnemen, en vrij kan komen tennissen tijdens het buitenseizoen tot eind september. Je bent gelijk ook lid van Tennis Vlaanderen, de koepelfederatie van tennisclubs, en dit tot 31/3/2020. Daardoor ben je verzekerd voor sportongevallen bij Ethias, kan je aan toernooien deelnemen, en heb je een persoonlijke login op tennisvlaanderen.be, met toegang tot je spelersdashboard.
 4. BETALING :
  • VOORSCHOT : via bankoverschrijving simultaan met adminstratieve inschrijving
  • SALDO :  contante betaling in clubhuis De Berken  
   • ofwel op zaterdag 30/3/19 van 9-12u
   • ofwel op woensdag 3/4/19 van 18-22u
   • Op deze dagen wordt uw inschrijving en uw beschikbaarheden samen met u gecontroleerd.
 5. LESUREN : Voor dit niveau worden de lessen georganiseerd wekelijks op zaterdag voormiddag op TC De Berken, van 10.15u - 11u. 
 6. TEST & INFO MOMENT: Als startertje in niveau WIT op de leeftijd van 3 of 4 jaar, hoef je niet specifiek getest te worden.
 7. WIT of MULTIMOVE  is onze bewegingsschool: Spelenderwijs ontwikkelen de kinderen hun motorische en coördinatieve vaardigheden. We noemn het ook Mutlimove. Ze leren zich bewust worden van hun lichaam en objecten in tijd en ruimte. Het is een voorbereiding op Minitennis Blauw in de volgende fase, het accent ligt op spel, plezier en motorische vorming. Waarom wordt in niveau WIT geen racket gebruikt ? Het accent ligt op de algemene bewegingservaring zonder veel technische bijsturing. Coördinatie is vooral op jonge leeftijd het meest trainbaar. jonge kinderen die regelmatig op coördinatie trainen, zullen beter en sneller de tennisslagen onder de knie krijgen en hebben een streepje voor in de evolutie naar de volgende kleuren. Tennis School De Berken is een erkend Multimove Centrum. 

De OUTDOOR lessen vinden plaats op de BUITEN terreinen op De Berken. De KIDSTENNIS lessen vinden plaats op de BINNEN terreinen op De Berken.

De kalender met de les data ontvangt u per email.

Doorgaan