Nieuwe inschrijving (Lessen)

KIDS : MINITENNIS - Niveau BLAUW (2x)


Lente Outdoor Cyclus 2019 (22/04/2019 - 15/09/2019)
Plaats : Tennisclub De Berken
van 5 - 6 jaar

Prijs : 330.00 Eur

Doorgaan

Tennisclub De Berken
• Lidgeld inbegrepen! : 0.00 Eur
• ik kom naar test & info moment op zat 30/3 om 8.30u : 0.00 Eur
• ik kom naar test & info moment op woe 3/4 om 17u : 0.00 Eur
• privé les van 30min/week : 240.00 Eur

FORMULE INFORMATIE                                                                                    DUUR: 1,5u/week (2x)

 1. CYCLUSDUUR : De Outdoor cyclus loopt 10 lesweken en start op maandag 22/4/19. Tijdens de schoolexamenweken en de zomermaanden juli en augustus is er geen Outdoor cyclus les. Uw leskalender met data en lesuur ontvangt u per mail in de week voor aanvang van de cyclus.

 2. INSCHRIJVING : Na uw inschrijving ontvangt u een bevestiging per e-mail met betalingsinformatie. Na bankoverschrijving van het voorschot is uw inschrijving volledig en uw plaats in de cyclus gereserveerd.

 3. LIDGELD :  Het club lidgeld zit vervat in het deelname tarief van de outdoor cyclus. Dat betekent dat je naast je lessen vrij op de club kan komen en de faciliteiten gebruiken, aan stages en activiteiten kan deelnemen, en vrij kan komen tennissen tijdens het buitenseizoen tot eind september. Je bent gelijk ook lid van Tennis Vlaanderen, de koepelfederatie van tennisclubs, en dit tot 31/3/2020. Daardoor ben je verzekerd voor sportongevallen bij Ethias, kan je aan toernooien deelnemen, en heb je een persoonlijke login op tennisvlaanderen.be, met toegang tot je spelersdashboard.

 4. BETALING :

  1. VOORSCHOT : via bankoverschrijving simultaan met uw administratieve inschrijving

  2. SALDO :  contante betaling in clubhuis De Berken  

   • ofwel op zaterdag 30/3/19 van 9-12u

   • ofwel op woensdag 3/4/19 van 18-22u
   • Op deze dagen wordt uw inschrijving en uw beschikbaarheden samen met u gecontroleerd.

 5. LESUREN : Blauw wordt georganiseerd op woensdag van 13.30-15  en op zaterdag van 9.30-11u of van 10.15-11.45u. De les vangt aan of eindigt met 45 minuten motorische vorming & coördinatie, balvaardigheid en bewegingsleer, we noemen dit Multimove.  De bewegingsleer wordt gecombineerd met 45 minuten tennisles. 

 6. TEST & INFO MOMENT: Het gecombineerde test en info moment is vooral interessant voor nieuwe starters die de tennisschool werking nog niet goed kennen.  Je kan best reeds inschrijven voor de Outdoor cyclus op basis van je leeftijd, maar tijdens het test moment  bepalen de trainers je correcte niveau en passen je formule aan indien nodig. Je kan naar het test & infomoment komen :

  • Ofwel op Zaterdag 30 maart om 8.30

  • Ofwel op Woensdag 3 april om 17u

  • Gelieve de datum van je aanwezigheid op je inschrijvingsfiche aan te vinken.

 7. NIVEAU BLAUW : is bedoeld voor de beginnende tennissers tussen 5 en 6 jaar. Dit is de kennismaking met het 'echte' tennisspel. Er wordt geoefend op het juiste contactpunt, met veel oog voor coördinatie, spelen en plezier. Er wordt de kinderen geleerd hoe ze hun racket moeten vasthouden, hoe ze met elkaar kunnen werken en hoe ze de bal op de juiste wijze over het net moeten tikken. Veel basisoefeningen en spelletjes komen aan bod om gemakkleijk te leren tennissen. Alle basisslagen komen aan bod behalve de bovenhandse opslag. Er wordt gespeeld met een mousse bal over een laag netje en op een terrein van 8,23m bij 2,75m. Voor de gemotiveerde kinderen bestaan er vanaf dit niveau reeds toernooitjes.

 8. KIDS TOERNOOI : In het eerste weekend van juli, neem je gratis deel aan het Kidstour toernooi op je eigen club. De Tennisschool schrijft je automatisch in voor deelname, en zal je begeleiden. 

 9. OPTIE : Voor Kidstennissers bieden we de mogelijkheid om naast de wekelijkse groepslessen ook een privéles van 30min te volgen. De trainer is dan uitsluitend en alleen met de leerling bezig. Op deze leeftijd is 30min de ideale duurtijd om het kind nog geconcentreerd en met focus te leren tennissen en bewegen. 

 10. GROEPEN : de leerlingen worden ingedeeld in groepen van max 4 kinderen per minitennis begeleider. Een kerntrainer fungeert als terrein coördinator en supervisor en stuurt permanent bij. 

De INDOOR lessen vinden plaats op de BINNEN terreinen van De Berken. De CONDITIE training vindt plaats in de zaal van Robin d'Hoe (Kerkhofstraat 60, Londerzeel) op 5min afstand van De Berken.

De kalender met de les data ontvangt u per email.

Doorgaan