Nieuwe inschrijving (Lessen)

KIDS : MIDITENNIS - Niveau ORANJE


Lente Outdoor Cyclus 2019 (22/04/2019 - 15/09/2019)
Plaats : Tennisclub De Berken
van 8 - 9 jaar

Prijs : 240.00 Eur

Doorgaan

Tennisclub De Berken
• Lidgeld inbegrepen! : 0.00 Eur
• ik kom naar test & info moment op zat 30/3 om 8.30u : 0.00 Eur
• ik kom naar test & info moment op woe 3/4 om 17u : 0.00 Eur
• extra privé les van 30min/week : 240.00 Eur
• extra privé les van 1u/week : 400.00 Eur

FORMULE INFORMATIE                                                                                    DUUR: 1,5u/week

 1. CYCLUSDUUR : De Outdoor cyclus loopt 10 lesweken en start op maandag 22/4/19. Tijdens de schoolexamenweken en de zomermaanden juli en augustus is er geen Outdoor cyclus les. Uw leskalender met data en lesuur ontvangt u per mail in de week voor aanvang van de cyclus.

 2. INSCHRIJVING : Na uw inschrijving ontvangt u een bevestiging per e-mail met betalingsinformatie. Na bankoverschrijving van het voorschot is uw inschrijving volledig en uw plaats in de cyclus gereserveerd.

 3. LIDGELD :  Het club lidgeld zit vervat in het deelname tarief van de Outdoor cyclus. Dat betekent dat je naast je lessen vrij op de club kan komen en de faciliteiten gebruiken, aan stages en activiteiten kan deelnemen, en vrij kan komen tennissen tijdens het buitenseizoen tot eind september. Je bent gelijk ook lid van Tennis Vlaanderen, de koepelfederatie van tennisclubs, en dit tot 31/3/2020. Daardoor ben je verzekerd voor sportongevallen bij Ethias, kan je aan toernooien deelnemen, en heb je een persoonlijke login op tennisvlaanderen.be, met toegang tot je spelersdashboard.

 4. BETALING :

  1. VOORSCHOT : via bankoverschrijving simultaan met uw administratieve inschrijving

  2. SALDO :  contante betaling in clubhuis De Berken  

   • ofwel op zaterdag 30/3/19 van 9-12u

   • ofwel op woensdag 3/4/19 van 18-22u
   • Op deze dagen wordt uw inschrijving en uw beschikbaarheden samen met u gecontroleerd.

 5. LESUREN : De belangrijkste lesdagen voor niveau Oranje zijn woensdagnamiddag en zaterdagvoormiddag. Op verzoek zijn ook andere dagen mogelijk wanneer een groep kan worden samengesteld. Er zal ook naast 1u tennis training, 30min AFB (algemene functionele bewegingsvormen) worden gegeven door 1 of 2 lesgevers waarbij 2 groepen worden samengebracht.

 6. TEST & INFO MOMENT: Het gecombineerde test en info moment is vooral interessant voor nieuwe starters die de tennisschool werking nog niet goed kennen.  Je kan best reeds inschrijven voor de Lentecyclus op basis van je leeftijd, maar tijdens het test moment bepalen de trainers je correcte niveau en passen je formule aan indien nodig. Je kan naar het test & infomoment komen :

  • Ofwel op Zaterdag 30 maart om 8.30u

  • Ofwel op Woensdag 3 april om 17u

  • Gelieve de datum van je aanwezigheid op je inschrijvingsfiche aan te vinken.

 7. NIVEAU ORANJE : de richtleeftijd is 8 tot 9 jaar. Oranje is de tussenstap tussen het mini-terrein en het "grote" terrein. Met de beschikbare techniek moet je  nu een tactische opdracht kunnen uitvoeren, je leert 'diep' en 'breed' spelen. Je leert het punt starten vanuit de opslag en dubbelspel komt stilaan aan bod. Het globale spel wordt gespeeld over het echte net op een midi-terrein van 6,5m breed en 18m lang en met een oranje softbal  of midi bal. Vanaf dit niveau bestaat er interclub competitie en de toernooien zijn consulteerbaar op de Tennis Vlaanderen website. Getalenteerde en gemotiveerde kinderen van dit niveau kunnen in aanmerking genomen worden door de tennisschool voor de selectie groep Competitie U11

 8. KIDS TOERNOOI : In het eerste weekend van juli, neem je gratis deel aan het Kidstoer toernooi op je eigen club. De Tennisschool schrijft je automatisch in voor deelname, en zal je begeleiden. 

 9. GROEPEN : de leerlingen worden ingedeeld in groepen van gemiddeld 4 kinderen per trainer. 

 10. OPTIES : 1) Je kan wekelijks een privéles van 30min/60min volgen waarbij een trainer met jou alleen aan je technische vooruitgang werkt. 

De INDOOR lessen vinden plaats op de BINNEN terreinen van De Berken. De CONDITIE training vindt plaats in de zaal van Robin d'Hoe (Kerkhofstraat 60, Londerzeel) op 5min afstand van De Berken.

De kalender met de les data ontvangt u per email.

Doorgaan