Nieuwe inschrijving (Stages)

Competitie - training VM & toernooi begeleiding NM


Paas Stage Outdoor 2019 (15/04/2019 - 19/04/2019)
Plaats : Tennisclub De Berken
van 6 - 18 jaar

Prijs : 190.00 Eur

Doorgaan

Tennisclub De Berken
• Ik ben geen lid van de club : 25.00 Eur

Toernooi Stage  (voor competitie U10 en competitie U18)

  1. Deze formule is bedoeld voor  competitiespelers onder 18 jaar, vanaf niveau Oranje (7j), voor de  gevorderde jeugdspelers die toernooien spelen of recreatieve spelers die beginnen toernooien te spelen. De spelers nemen deel aan tenminste 1 officiële reeks van een toernooi. In de mate van het mogelijke spelen ze 2 reeksen,  dat kan in eenzelfde toernooi of in 2 toernooien op verschillende locaties.

  2. TRAINERS SCHRIJVEN DE DEELNEMERS IN VOOR TOERNOOIEN (toernooien worden door de Trainers gekozen). 

  3. Maximaal 12 plaatsen in deze formule.  Op de website kan je zien of de formule volzet is of niet. 

  4. Tijdig inschrijven is de boodschap : we sluiten de inschrijvingen af een week voor aanvang van de stage, dit omdat de trainers de stage deelnemers ook tijdig moeten inschrijven voor de toernooien.  

  5. In de voormiddag trainen de spelers in groep. Er wordt opgewarmd, daarna wordt tennis conditie, tennis coördinatie en specifieke wedstrijd situaties getraind.

  6. Na het boterham middagmaal vertrekken de spelers naar het toernooi. Zij spelen officiële wedstrijden, oefenwedstrijden, of volgen wedstrijden van anderen onder begeleiding van de trainers. Zij analyseren en evalueren eigen of andere wedstrijden met hun trainers om tot leereffecten te komen.

  7. Inbreng van de ouders kan nodig zijn bij deze formule, met name voor transport naar de toernooi locaties op de middag, en voor de pickup van de leerlingen na afloop van de wedstrijden op het toernooi. 


Doorgaan