03/658.26.38

Onthaal

Welkom op de website van GYM TC!

Op Sportcentrum GYM proberen wij al meer dan 30 jaar een sportieve thuis voor onze klanten te zijn. Met een professioneel bestuur en een team van meer dan 40 trainers staan we dagdagelijks klaar om u te verwelkomen.  Sportcentrum GYM is gelegen in een zeer bosrijke omgeving op de rand van Schoten en ‘s Gravenwezel, op een kwartiertje rijden van het centrum van Antwerpen en openbaar vervoer vlak voor de deur.  Onze accommodatie bestaat uit 10 outdoor gravel tennisbanen, 11 indoor hardcourt tennisbanen, 9 squashcourts, 4 badmintoncourts, een aerobic- en spinningzaal en een gezellig clubhuis om voor of na het sporten een hapje en/of een drankje te nuttigen.

Als Sportcentrum GYM doen wij er alles voor om van sporten een aangename en sociale ervaring te maken. Indien U vragen hebt of aanvullende informatie wenst, aarzel niet om ons te contacteren!

U kan informatie over onze club vinden op deze website. Voor andere vragen of informatie kan u ons bereiken op 03/658.26.38 of info@gym.be

Laatste Nieuws

Ladies Day Winter 2016-2017

Schrijf je in voor de Ladies Day Winter 2016-2017 Elke donderdag van 09-11u of van 11-13u Klik bovenaan op MyGym en maak je account aan!!!

Cycling les op Donderdag 21u

CYCLING Vanaf 6 oktober terug op donderdag van 21-22u - Schrijf je tijdig in !! Klik HIER

Gratis Cycling les

CYCLING --- 1/2 uur GRATIS Cycling --- Heel de maand oktober donderdag van 20:30-21u / Inschrijven op het bureel !!

Nieuw Reserveringssysteem Squash/Badminton

Vanaf heden heeft Sportcentrum Gym een nieuw squash/badminton reserveringssysteem, gekoppeld aan de verlichting !! Nog geen account? Ga naar www.gym.be en klik bovenaan op 'MyGym' of klik HIER

Foto's GYM TC

Heel wat van onze foto's staan op onze facebookpagina. Klik HIER om ze te bekjiken!