Hoofdsponsors

News !


Doe mee aan de 1e Stade tennis workout

Doe mee aan de 1e Stade tennis workout + infosessie voeding op 27 september vanaf 19u

Beste lid van K. Stade Leuven T.C,
Tennis is de mooiste sport ter wereld, dat is voor ons geen geheim ;-). Het is gezellig, leuk, competitief als je dat graag hebt en het houdt ons fit en gezond. Je goed voelen in je vel is voor ons allemaal belangrijk om optimaal te kunnen genieten of te presteren. Dit hangt uiteraard niet enkel af van bewegen maar ook van wat je eet en drinkt, dat weet iedereen. En toch lijkt dat laatste omzetten in de praktijk voor velen niet evident.
Daarom organiseren we een leuke avond op onze tennisclub waarbij we eerst samen onze favoriete sport op een vernieuwende leuke manier gaan beoefenen. Nadat je wat calorieën hebt verbrand  geven we je in een presentatie wat uitleg over gezonde voeding en sportvoeding. 
Dennis Verstraeten zal er samen met jullie op donderdag 27 september een actieve, leerrijke en gezellige avond van maken.
Dennis is de persoon die de Tennis Work Out heeft opgezet in Vlaanderen als verantwoordelijke voor de opleiding van meer dan 150 trainers en hij is tevens Herbalife promotor. De ideale persoon dus om zowel de Tennis Work Out demonstratie als de presentatie over voeding te geven. 
 
Iedereen vanaf 18j is welkom! Ook voor ouders van competitiespelers is het een aanrader.
 
Wil je deze unieke avond mee beleven? Schrijf je in via onze website na login op MyStade -> evenementen.
Laat ook weten met hoeveel mensen je komt en of je wil deelnemen aan de Tennis Work Out. Let op! De plaatsen hiervoor zijn beperkt en we werken volgens het principe 'First come, first served'
 
Programma
19.00u: samenkomst deelnemers Tennis Work Out + inleiding - supporters zijn welkom :-)
19.15u-20.00u: Tennis Work Out
20.00u-20.15u: pauze
20.15-21.15: presentatie
21.15-21.45: proeven basisvoeding en sportvoeding
21.45u: einde 

Demo filmpje van de tennis work out training. 

Met sportieve groeten,
Gert Mitchaux en Dennis Verstraeten

Agenda



Sponsors