Hoofdsponsors

News !


Campus Redingenhof (optie tennis)

Graag zetten we even onze samenwerking met Campus Redingenhof in de schijnwerpers. Ben je zelf of is je zoon of dochter een fanatiek tennisser met ambitie binnen de sport en wens je je tennisniveau een boost te geven met competitie gerichte tennistraining tijdens de schooluren? Neem dan zeker eens een kijkje op www.campusredingenhof.be en de powerpoint met betrekking tot de sportrichtingen.

Op Campus Redingenhof kan het in combinatie met sportgericht middelbaar onderwijs. Vanaf het 3e jaar kan je terecht in één van onze sportrichtingen.

Ben je geïnteresseerd in wetenschappen en wil je dat wetenschappelijke ook koppelen aan het functioneren van het menselijk lichaam dan kies je voor de doorstroomfinaliteit sportwetenschappen ter voorbereiding van hogere studies.  Ben je eerder praktisch gericht, een goede allround sporter met een echte sportattitude en interesse in heel wat aspecten van sport-, spel- en bewegingseducatie?  Dan is de richting SPORT in dubbele finaliteit de juiste keuze.

In beide richtingen kan gekozen worden voor keuzesport tennis met meerdere blokken aan tennisuren als onderdeel van je lessenpakket. Alle tennisuren zijn onder leiding van gediplomeerde tennistrainers en vinden van september tot juni plaats op Stade. De ideale samenwerking gezien we op 10 minuten wandelafstand liggen van Campus Redingenhof.

Heb je trouwens de afgelopen jaren in oktober naar het ATP tennis op de European Open gekeken? Zo ja, dan heb je zeker een aantal van onze leerlingen aan het werk gezien … als ballenraper weliswaar. Nog een samenwerking van Stade, Campus Redingenhof en de organisatoren van het grootste internationale tennistornooi in België.

Daar stopt het echter niet. Niet alleen tijdens de school- en clubtrainingen zal je kunnen uitproberen wat je op de European Open van kort bij hebt kunnen leren van de besten. We organiseren ook tennisontmoetingen met andere sportscholen om ook buiten tornooien om je sterktes, zwaktes en evolutie te leren inschatten.

Interesse? Neem dan contact op via mail Gert Vanderlinden (vanderlindengert@me.com - 0477 46 23 83).

Agenda



Sponsors