News

Flanders 25:


01/08/2018 - vrijwilligers + supporters welkom 01-05/08



Wie vorig jaar aanwezig was als speler, supporter, vrijwilliger, ballenraper, sponsor, organisator, scheidsrechter of wedstrijdleider zal het kunnen beamen. De tweede editie van FLANDERS 25 was vorig jaar alweer een schot in de roos.

 

Met de hulp van een 30-tal vrijwilligers van binnen en buiten de club maakten we er een pracht van een organisatie van, wat door de deelnemende rolstoeltennissers uit 4 verschillende continenten ten zeerste werd geapprecieerd.

 

Onder het motto “alles kan beter” willen we er dit jaar nog op vooruit gaan. Zonder talrijke vrijwilligers is dat echter niet mogelijk. Heb je interesse om dit jaar een handje toe te steken, blokkeer dan alvast 01/08/2018 tot en met 05/08/2018 in jullie agenda.

 

Alle sponsors die vorig jaar hun medewerking verleenden waren in de wolken en zegden opnieuw toe voor de editie 2018. Ben je zaakvoerder van of ben je tewerkgesteld in een onderneming die sociale projecten (ook dat maakt deel uit van het Flanders 25 project) wenst te ondersteunen laat het ons weten via het clubsecretariaat op 0477 46 23 83 of info@stadeleueventennis.be

 

Voor wie nog niet zo bekend is met Flanders 25. Het is een internationaal rolstoeltennistornooi dat kadert in de ITF Tour (International Tennis Federation) met name de NEC-Tour. Wij verwachten ongeveer 60 deelnemers, zowel vrouwen als mannen, komende uit naburige landen maar ook uit andere continenten. Deze spelers zullen zich meten met onze beste Belgische rolstoeltennissers zowel in enkel als in dubbel.